18 Temmuz 2008 Cuma

16 Temmuz 2008 Çarşamba


Sabah uyandığımızda sümüklü böcekler tarafından kuşatıldığımızı farkettik ve hemen sümüklü böcek operasyonu yaparak pedal basmaya başladık.

Ekmeğimizi aldıktan sonra kahvaltımızı yaptık. Bugün Como’daki arkadasımızda kalacagımız için sadece 60km yapmayı planladık. Onun için de molalarımız daha uzun oluyor. Kahvaltı sonrasında Alp'lerin eteklerinde pedal basmaya devam ettik. Bazı zirvelerde kar görüyoruz gibi geliyor. Öğlen molası için yolun kenarında Alpler manzaralı bir çocuk parkında durduk.

Ve tam yemek yapmak için tenceremizi çıkarttığımızda farkettik ki sabah yaptığımız sümüklü böcek operasyonu çok da başarılı olamamış.
Como’ya vardığımızda henüz mesai saatindeydik ve arkadaşımız işyerindeydi. Bize anahtarını verdi ve sonrasında komşuları polisi aramasın diye telefon açtı. Evi bulup hemen kendimizi duşa attık ve üzerimizden akan sarımsı sularla şaşırdık :)
Akşam yemeğimiz alışmadığımız şekilde mozzerallo buffalo,ton balıklı minik biber dolması ve patlıcanlı arkadasımızın kesfettigi özel bir yemekle yaptık. Bu arada evinde misafir oldugumuz arkadasımız tam bir Türkiye hayranı. Gelecek Nisan ayında işinden ayrılıp Türkiye'ye yerlesmek istiyor. Dolabında Türkiye'den alınmıs kahve bile mevcut :)

2 yorum:

Aslı dedi ki...

yasasin sumuklubocek kardesligi.. :)
Como cok guzel bir yere benziyor... Merakla yazinin devamini bekliyorum...

Hülya Konar dedi ki...

fotolar çok güzeller yani enerjiyi yansıtıyor...
takipteyim.