14 Temmuz 2008 Pazartesi

11 Temmuz 2008 Cuma

Ve sabah feribotta uyanıp eksiklerimizi tamamlayıp kıyafetlerimizi yıkayıp... Feribotun öglen İtalya saatiyle 2'de limana varmasını bekledik. Bu 20 saatlik yolculuktan sonra yine ilk günkü kadar temiz ve yenilenmiş durumdaydık.

Ancona'da öglen vakti ilk işimiz bir market bulup öğle yemeğimiz için gerekli yiyecekleri almaktı. Marketi bulduk. Pahalı ararken ucuza bulduk, sevindik mutlu olduk ... Yedik doyduk dinlendik ve yola koyulduk. İtalya'ya ayak basmamızla etrafımızdaki yapılar ve insanlar çok değişti. Yunanistan biraz daha ülkemize benzerken İtalya'da bizi karşılayan tarihi dokular, bisiklete binen yüzlerce insan, aradığınız herşeyi bulabilceğiniz marketler yolculuğumuzu çok keyifli bir hale getirdi. Marketlerdeki fiyatlar Yunanistan'dan bile düşük olması bizi oldukça şaşırtan diğer bir noktaydı. Akşam vakti o günkü hedefimiz olan Fona kasabasına ulaştıktan sonra biraz daha ilerleyip uygun kamp yapacak alan aradık tam bu sırada bizim için ayrılmış yumuşacık kumu olan serin bir sahil bizi bekliyordu. Deniz kenarındaki bu kampın ardından kilometremize baktığımızda 65 km yol yapmış olduğumuzu farkettik . Bu hızla gidersek biz 3 ay dolmadan 1 ayda bitireceğiz sanki...


3 yorum:

fuly dedi ki...

daha yola çıkalı kısa süre olmasına rağman ne kadar büyüleyici görünüyor buradan yolculuğunuz. şimdi yola çıksak yetişir miyiz acaba size? :)

sizi izlemeye devam ediyoruz. siz de güzel yerlerde keyifle gitmeye devam edin...

sevgiler

Hülya Konar dedi ki...

ne büyük bir keyiftir dimi!
daha fazla foto çekmeli ve paylaşmalısınız.madem bu amaçla bu blog var,oyunu kurallarına göre oynamalı:)
kolay ve keyifli gelsin size..

Aslı dedi ki...

denize de girdiniz mi ciciler? cok mutlu gorunuyorsunuz. ne guzel sey yollarda olmak...