18 Temmuz 2008 Cuma

15 Temmuz 2008 Salı

Güne, gece tulumlarımızın yanına koyduğumuz "Biz İzlanda'ya Gidiyoruz" yazısının nereye gitmiş olacağını düşünerek başladık. Sabah güneşiyle sadece yanan kollarımız ve bacaklarımızın değil sırtımızın da güneş görmesinin iyi bir fikir olduğunu düşünerek biraz güneşlendik.

Yola çıktıktan sonra bir de baktık Brescia’da herşeyin yasak olduğu bir parkın komşu duvarındayız ve yemek yapıyoruz. Daha sonra Como tabelalarının peşinden bir yoldan diğerine girdik.


Yolda ilk defa gerçekten yokuş sayılabilecek yollarla karşılaştık. Bu arada İtalya’da bir noktadan diğerine çok fazla yol alternatifi var. Hangisinin uygun olduğunu bulabilmek için gerçekten detaylı bir haritaya ihtiyaç duyuluyor. Biz de bugünü keyif derecesi yüksek ama Gps'imizdeki haritada gözükmediği için sürekli yarım daireler çizerek geçirdik. Polisin akşamüstü bizimle karşılaştığı otobanımsı yolda ise düşük hızımızdan ötürü yan yola yönlendirildik ve gerçekten polislerin eskortuyla yan yola yani sevdiğimiz yol tipine kavuşabildik. Kamp yapacak uygun bir yer bulamadığımız için gece de biraz bisiklete bindikten ve bu sırada Türkiye'dekilerle benzer ucuzlukta bir internet kafede sadece 15 dakika geçirebildikten sonra yolumuza devam ettik. Çadırımızı kurduğumuzda 120km yol yapmış ve saati 22:30 etmiştik.

3 yorum:

Aslı dedi ki...

bu gidisle gercekten de erken bitecek sanirim yolculugunuz.. :)

zey dedi ki...

ezberledim artik son yazinizi, yenileri gelsin hasan ve murat beyler...

Hülya Konar dedi ki...

bende nasıl yazıyorlar acaba diyordum,demek internet kafeleri kullanıyorsunuz...